Lingeriemaand
met 10% korting

Ontdek onze
nightwear winter 2018

Lingeriemaand
met 10% korting

Ontdek onze
nightwear winter 2018

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Stap binnen, laat je verleiden & geniet van professionele begeleiding door onze ervaren stylistes. We verwennen dames, heren & kids.

Tijdens de lingeriemaand kan je alvast profiteren van 10% korting. Dit van maandag 26 oktober tot en met zaterdag 17 november.

Lees meer

Per aankoopschijf van € 50 ontvangt U een voucher met een unieke code, voor één gratis artikel ondergoed, te kiezen uit 4 items van de basiscollectie voor kinderen.

Lees meer

Bij aankoop van 1 lingerieset van de Marie Jo Tom of Marie Jo Avero in basis kleuren ontvangen consumenten een waszakje, leaflet en winkaart met unieke code waarmee ze kunnen deelnemen aan de online wedstrijd.

Lees meer

Als je ons nieuwbouwpand binnenstapt, waan je je meteen in een andere wereld. De strakke en sobere buitenkant staat in schril contrast met het interieur dat de sfeer van een Parijse ‘galerie’ ademt.

Lees meer

Zizai, de trendy lingeriezaak

Zizai is een lingeriespeciaalzaak te Lauwe waar je maar liefst meer dan 40 kwaliteitsmerken vindt. Naast lingerie bieden we ook een uitgebreid assortiment van night- & loungewear, bodywear en beachwear. In een vertrouwelijke, intieme sfeer begeleiden onze Lingerie Styling-specialisten jou bij het kiezen van de juiste maat en pasvorm.

Kom binnen en ontdek onze prachtige collecties!

Klantenkaart

×

Vraag jouw klantenkaart aan de kassa en geniet bij elke aankoop van 5% korting!

Klantenkaart