Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Zizai

Lingeriemaand: -10% korting op lingerie, night- en bodywear

Stap binnen, laat je verleiden & geniet van professionele begeleiding door onze ervaren stylistes. We verwennen dames, heren & kids. Tijdens de lingeriemaand kan je alvast profiteren van 10% korting. Dit van maandag 26 oktober tot en met zaterdag 17 november.

Lees meer

Acties

Woody: Gratis ondergoed!

Per aankoopschijf van € 50 ontvangt U een voucher met een unieke code, voor één gratis artikel ondergoed, te kiezen uit 4 items van de basiscollectie voor kinderen.

Lees meer

Acties

Marie Jo: Gratis waszakje

Bij aankoop van 1 lingerieset van de Marie Jo Tom of Marie Jo Avero in basis kleuren ontvangen consumenten een waszakje , leaflet en winkaart met unieke code waarmee ze kunnen deelnemen aan de online wedstrijd.

Lees meer

Zizai

Treed binnen in onze Parijse winkelgalerij

Als je ons nieuwbouwpand binnenstapt, waan je je meteen in een andere wereld. De strakke en sobere buitenkant staat in schril contrast met het interieur dat de sfeer van een Parijse ‘galerie’ ademt.

Lees meer

Zizai

Stefanie Kemp, Van de Velde: “Zizai is steeds verrassend & vernieuwend.”

“Eric onthulde me een tijdje terug de plannen en toonde me ook de foto’s van het gigantische tapijt dat op weg is naar België. De leuke details die hij ongetwijfeld in de winkel zal integreren, zijn voor mij ook nog een verrassing. Daarom is het nu spannend afwachten om de nieuwe lingeriewinkel te zien.

Lees meer

Klantenkaart

×

Vraag jouw klantenkaart aan de kassa en geniet bij elke aankoop van 5% korting!

Klantenkaart