Categorie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Zizai

Treed binnen in onze Parijse winkelgalerij

Als je ons nieuwbouwpand binnenstapt, waan je je meteen in een andere wereld. De strakke en sobere buitenkant staat in schril contrast met het interieur dat de sfeer van een Parijse ‘galerie’ ademt.

Uniek concept in ongedwongen boudoirsfeer

Voor de inrichting van Zizai wilden we volledig afwijken van het stereotype interieur waar een lingeriezaak meestal synoniem voor staat. We kozen voor het concept van een winkelgalerij en lieten ons hiervoor inspireren door de etalage van de boetiek van Chantal Thomass in Parijs. Zo stallen we de lingerie van diverse kwaliteitsmerken uit in twaalf winkeletages, waar je gezellig langs kan kuieren. Straatlantaarns staan verspreid over de winkelruimte van 900 m² en verhogen het gevoel van een Parijse winkelstraat, net zoals het speciale, handgeknoopte tapijt dat voetafdrukken nalaat. De ruime paskamers bevinden zich in de ‘kiosk’ in het midden van de zaak en garanderen de nodige discretie. Het donkere interieur in boudoirstijl versterkt de intimiteit.

Met dit concept willen we onze klanten een unieke beleving bieden, terwijl ze hun keuze maken uit onze 35.000 artikelen. Kom zeker eens langs en ontdek ons ruime aanbod van lingerie, bodywear, night- & loungewear en beachwear in een intiem, speels kader.

Klantenkaart

×

Vraag jouw klantenkaart aan de kassa en geniet bij elke aankoop van 5% korting!

Klantenkaart