Onze winkel

WELKOM BIJ ZIZAI
Bij lingeriespeciaalzaak Zizai te Lauwe kun je terecht voor een ruim assortiment van lingerie, bodywear, night- & loungewear en beachwear.

Ben je jong of al iets ouder? Slank of een maatje meer? Heb je een bescheiden cupmaat of een weelderige boezem? Hou je van voorgevormd of heb je liever een beugelbeha of -bikini? Onze professionele lingeriestylistes begeleiden je persoonlijk in jouw zoektocht naar het perfecte lingeriesetje, een hippe bikini of een sensueel nachtkleedje.

Natuurlijk hebben we bij Zizai ook voor heren en kids een groot en kwaliteitsvol aanbod aan comfortabel ondergoed en modieuze nightwear in een speelse, jeugdige, sportieve, klassieke of trendy stijl.

5% directe korting
met klantenkaart

Cadeaubonnen verkrijgbaar

5% directe korting
met klantenkaart

Cadeaubonnen verkrijgbaar

Ons verhaal

LINGERIE EXPERTISE SINCE 1980
Ons verhaal begint in 1980 in Lauwe, waar Eric Claeys en Christine Stubbe een kledingzaak starten onder de naam Artex. Hier speelt het lingeriegebeuren meteen een belangrijke rol, al blijft het aanbod in de beginjaren weliswaar beperkt.

INGETOGEN LINGERIECONCEPT BINNEN TRENDWALK
30 jaar later, een naamsverandering (Trendwalk) en een heuse facelift verder, gaan de zaakvoerders resoluut op zoek naar een eigen identiteit. Zo krijgen lingerie en nightwear een eigen ingetogen ruimte en worden deze items naar een hoger niveau getild, met name door de aanwerving van zeer ervaren medewerkers. De professionele lingeriestylistes geven persoonlijk advies en bieden de klant vertrouwen. De perfecte pasvorm, hoog draagcomfort en topkwaliteit. Stuk voor stuk elementen die er mee voor zorgen dat de lingerieafdeling een overweldigend succes kent.

DE KNOOP IS DOORGEHAKT…
We schrijven 2017. De hoogste tijd om onze lingeriecollecties, night- & loungewear, bodywear en beachwear een eigen stek te geven die zijn naam waardig is. ZIZAI is geboren!

Klantenkaart

×

Vraag jouw klantenkaart aan de kassa en geniet bij elke aankoop van 5% korting!

Klantenkaart